Τηλεφωνικό Κέντρο : 2310 325 355

«Το γυναικείο σύμπαν δεν είναι μια από τις δύο πιθανότητες της ανθρώπινης ζωής, 
 αλλά η προϋπόθεσή της». (Aldo Carotenuto)

Η ομάδα αυτογνωσίας γυναικών σε βοηθά να εκτεθείς, να δημιουργήσεις σχέσεις εγγύτητας και εμπιστοσύνης, να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που εμφανίζονται στις σχέσεις σου και να βελτιώσεις την αυτοεκτίμησή σου.

Γνωρίζοντας τον εαυτό μας αποκτούμε καλύτερη επικοινωνία μαζί του. «Γνωρίζω τον εαυτό μου» σημαίνει

  • ανακαλύπτω τις ανάγκες και τα «θέλω» μου καθώς και τρόπους κάλυψής τους
  • κατανοώ τα συναισθήματα και τις πεποιθήσεις μου, έρχομαι σε επαφή μ’ αυτά και συνειδητοποιώ πώς αυτά επηρεάζουν την συμπεριφορά μου και τις σχέσεις μου με τους άλλους.

 

Γυναίκα και Σελήνη

Η ελληνική λέξη Σελήνη ετυμολογικά ανάγεται στη λέξη σέλας που σημαίνει φως. Το φεγγάρι προέρχεται από το αρχαίο φέγγος. Πηγή και σύμβολο γονιμότητας, το πιο θηλυκό αστέρι σκορπάει μαγεία και φως στη σκοτεινή απεραντοσύνη της νύχτας. Έχει πολλές όψεις: πανσέληνος, ημισέληνος, νέα σελήνη… – ακριβώς όπως και η γυναικεία φύση έχει πολλούς ρόλους στην εποχή μας: κόρη, σύζυγος, μητέρα, ερωμένη, φίλη, επαγγελματίας. Ρόλους που καλούμαστε να «παίξουμε» στις σχέσεις μας με γονείς, φίλους, αδέρφια, συντρόφους. Μέσα από αυτές αντιλαμβανόμαστε και κατανοούμε τον κόσμο γύρω μας.

 

Πολλές φορές όμως αυτές οι σχέσεις αποτελούν πεδία σύγκρουσης, άγχους, ανταγωνισμού, ματαίωσης, με αποτέλεσμα συχνά να νιώθουμε βαθύτατα μόνες, ακόμη και αν είμαστε σε σχέση, αυτή με τον εαυτό μας. Η αυτογνωσία αποτελεί ταξίδι ζωής: σημαίνει να γινόμαστε αυτό που πραγματικά είμαστε.

 

Συχνότητα συναντήσεων: κάθε 15 μέρες.

Διάρκεια: 2 ώρες.

Χώρος: Ν. Πλαστήρα 53Α, Πυλαία (όρια Χαριλάου), Θεσσαλονίκη.

 

­­­­­­­Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας με μήνυμα εδώ ή τηλεφωνήστε μας στα 2310 325355 και 2310 282824.

No Comment

Comments are closed.