Τηλεφωνικό Κέντρο : 2310 325 355

Στο χώρο μας θα συναντήσετε μία ομάδα εξειδικευμένων επιστημόνων που είναι έτοιμη να σας παράσχει όλες τις υπηρεσίες διάγνωσης και αντιμετώπισης διαταραχών που αφορούν την ανάπτυξη παιδιών και εφήβων, όπως επίσης και υπηρεσίες συμβουλευτικής, ψυχοθεραπείας και αντιμετώπισης διαταραχών επικοινωνίας σε ενήλικες.

Τι σημαίνει «διεπιστημονική ομάδα»; Ποια είναι τα οφέλη της;

Η φύση των δυσκολιών δεν αντιμετωπίζεται μονόπλευρα από τον κάθε ειδικό, αλλά οι επιμέρους κλινικές εκτιμήσεις συνοψίζονται και συζητιούνται, ώστε σπονδυλωτά να αρθρώσουμε ένα ενιαίο διαγνωστικό συμπέρασμα. Αυτό αποτελεί βασική προϋπόθεση για να εξασφαλίσουμε το καλύτερο θεραπευτικό αποτέλεσμα, μέσα σε κλίμα συνεργασίας και ασφαλούς διαχείρισης των εκάστοτε δυσκολιών.

Ποιες υπηρεσίες παρέχει το κέντρο «λόγος»;

Στο κέντρο «λόγος» μπορείτε να παρακολουθήσετε συνεδρίες:

καθώς επίσης και ομαδικά προγράμματα για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Υπηρεσίες εκπαίδευσης ειδικών

Επίσης, έχουμε τη δυνατότητα να οργανώσουμε εκπαιδευτικά σεμινάρια και κλινικά φροντιστήρια για ομάδες ειδικών που ασχολούνται με παιδιά (δασκάλους, νηπιαγωγούς, παιδιάτρους, ψυχολόγους, λογοθεραπευτές κ.ά.) και για άλλους ενδιαφερόμενους.

Πώς είναι οι χώροι του κέντρου «λόγος»;

Όλοι οι χώροι του κέντρου «λόγος» πληρούν τις αμερικανικές προδιαγραφές που διέπουν την παροχή των υπηρεσιών μας. Συγκεκριμένα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης διαθέτουμε, μεταξύ άλλων, πλήρη εξοπλισμό για τη διάγνωση και αντιμετώπιση παθολογίας φωνής και κρανιοπροσωπικών ανωμαλιών. Στην Πυλαία θα βρείτε την αίθουσα διαλέξεων, σεμιναρίων και ομαδικών δραστηριοτήτων, καθώς και άρτια εξοπλισμένη αίθουσα εργοθεραπείας και αισθητηριακής ολοκλήρωσης.

Εύκολη πρόσβαση

Η πρόσβαση μέσω της περιφερειακής οδού είναι εύκολη τόσο από την ανατολική όσο και από τη δυτική Θεσσαλονίκη, ενώ υπάρχει χώρος πάρκινγκ παραπλεύρως του κτιρίου στην Ν. Πλαστήρα 53Α (όρια Χαριλάου-Πυλαίας). Τέλος, στην Περαία, στο ανατολικό άκρο του νομού Θεσσαλονίκης, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες διάγνωσης και αντιμετώπισης για ένα ευρύ φάσμα διαταραχών.

Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας μόλις πάρουμε το μήνυμά σας. Εναλλακτικά, καλέστε σε οποιοδήποτε από τα κέντρα μας.