Τηλεφωνικό Κέντρο : 2310 325 355

Ο Αθανάσιος Ξωφύλλης Ph.D. C.C.C., εμπνευστής και ιδρυτής του κέντρου «λόγος», είναι Ειδικός Λογοπαθολόγος. Ειδικεύθηκε στις ΗΠΑ στα πανεπιστήμια Illinois, E. Illinois και Loyola. Ειδικεύθηκε περαιτέρω και συνεργάστηκε με το Northwestern University, το University of Chicago και το Methodist Hospital of Indianapolis.

Δημιούργησε και διηύθυνε το πρώτο Κέντρο Παθολογίας Φωνής στην Ελλάδα, στο Νοσοκομείο «Υγεία». Επίσης, υπήρξε συνιδρυτής με τον αείμνηστο πλαστικό και κρανιοπροσωπικό χειρουργό Αλέξανδρο Στρατουδάκη του Ελληνικού Κρανιοπροσωπικού Κέντρου το 1996, ενώ είναι τακτικό (licenced) μέλος της ASHA (American Speech-Language-Hearing Association) από το 1987, της ACPA (American Cleft Palate Craniofacial Association) από το 1984 και της VF (Voice Foundation).

Η πολυετής εμπειρία του στο χώρο της κλινικής δραστηριότητας και της επιστημονικής έρευνας και δράσης (παρουσιάσεις, διαλέξεις, συμμετοχή σε ημερίδες και συνέδρια και σε δύο ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα), αλλά κυρίως η αφοσίωση στο αντικείμενό του, τον οδήγησαν στην οργάνωση μιας ενιαίας διεπιστημονικής ομάδας υψηλών προδιαγραφών, που διανύει ήδη την τρίτη δεκαετία κοινωνικής προσφοράς στη Βόρεια Ελλάδα.